Vindueskigger og sailorstriber

Godmorgen læsere! Idag er jeg vågnet til synet af en mand ved mit vindue.. Det er første gang P (min kæreste) og jeg har prøvet at have en vinduespudser på besøg! Man får noget af et chok 😀 Hele morgenen har han kunne følge med i mine daglige rutiner, så det er jo super! Nu er jeg kommet over det og vinduerne skinner rigtig fint! – Har i ellers haft en god weekend?? Min har været alt for sprittet .. føj for h… aldrig igen!

Skærmbillede 2013-04-08 kl. 09.47.57

Igår sad jeg og læste FEMINA i pausen på arbejde. Så var det, at jeg så de her flotte tasker, som i kan se på billedet, jeg har taget med her for jer. Er de ikke bare alt for fede?? Jeg er lidt hooked på de slags “pose-tasker” og så gør sailorstriberne bare at de kommer på min top 10 liste over ting, jeg skal have denne sæson. De koster 149 kr. stk., hvilket jo slet ikke er så tosset, og de kan købes hos sweet-living.dk eller HER.

Hav’ en dejlig mandag skønne mennesker! Xx

– ‘Morning readers! How was your weekend?? Mine has been to drunk.. I’m too old for this kinda things! Well anyways.. I was at work yesterday and I am fallen in love with these bags that I saw in a FEMINA magazine. Aren’t they just kinda perfect?? I love the sailor style they have going on, which makes them one of my top 10 items I’ve gotta have this season. They cost 149 DKK and you can buy them HERE. Have a nice monday Xx

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: